Dobrodošli na MaxSilver

Nalazite se na stranici MaxSilver prodavnice nakita.


Osim industrijskog nakita od srebra, ponudićemo vam i nakit od srebra i poludragog kamenja iz naše proizvodnje.
Vođeni željom da svakome omogućimo da poseduje kvalitetan nakit od poludragog kamenja i tako uđe u čaroban svet kristala, sa puno ljubavi i pažnje za Vas smo stvorili mnoštvo modela nakita od poludragog kamenja.
Svaki naš proizvod sačinjen je od sterling srebra čistoće 92,5% i poludragog kamenja nabavljenog od pouzdanih dobavljača.

Pozitivni uticaji kristala na čovekovo zdravlje odavno su poznati.

Visokom čvrstoćom kristalne mreže deluju na fizička, emocionalna i mentalna stanja. Pomažu kod zdravstvenih teškoća i očuvanja zdravlja.

Kristali i minerali dugo se godina koriste u kristaloterapiji za isceljivanje.

Svojim isijavanjem vibracija podstiču čovekovu prirodnu sposobnost za samoisceljenje. Njihovi su titraji vrlo harmonični, odašiljaju energetsku toplinu i deluju na pojedine ljudske organe. Kad su čovekove energije u skladu, u fizičkom se svetu to manifestuje kao zdravlje.

Kristali i poludrago kamenje su mnogo duže na ovoj planeti nego čovek i čvrsto verujemo da poseduju svoju vrstu inteligencije i moći.

Oni nam donose smirenje, dobar i pozitivan duh, mir, ljubav i jačaju naše prirodne i urođene sposobnosti.

Napominjemo da kristali, minerali I poludrago kamenje NISU zamena konvekcionalnim metodama lečenja i pomoći.

Za one koji su u stanju da osete blagodeti kristala, koji im veruju i vole da ih nose, kod nas ćete naći lepu ponudu kvalitetnog nakita od srebra sa svojim omiljenim poludragim kamenom.

Sa poštovanjem Vaš
MaxSilver

MaxSilver Shop - Online prodaja nakita © 2017

Auto Oglasi